Fitplaneta ima za cilj pružanje sadržaja najvišeg kvaliteta. Naš sadržaj pruža jasnoću i inspiriše čitatelje na akciju, na putu ka zdravom telu i duhu. Ukoliko nas čitatelj obavesti o mogućem problemu sa našim sadržajem odmah ćemo preduzeti potrebne korake da ispravimo nejasnoću i problem. Ukoliko su problem zastarele, nejasne, nepotpune, netačne ili kontradiktorne informacije u najkraćem roku ćemo ih osvežiti.

Naš urednički i medicinski tim ustražuju i utvrđuju mogućnosti za poboljšanje sadržaja. Svaka poruka koju zaprimimo biće uzeta u obzir i na nju će biti odgovoreno u roku od 48 sati.

Vaša privatnost nam je važna, prikupićemo informacije koje nam date ali ćemo ih koristiti isključivo u interne svrhe. I radi poboljšanja sadržaja koji pružamo korisnicima. Više o prikupljanju informacija možete pročitati na stranici „Politika privatnosti“.

FitPlaneta je digitalni izdavač i ne pruža lične zdravstvene ili medicinske savete. Ako vaše stanje zahteva hitnu reakciju, odmah pozovite vašeg lekara ili hitnu pomoć. Pre nego što započnete bilo koji program ishrane, dijete, vežbanja ili medicinskih programa, trebali biste se posavetovati sa lekarom. Lekar će vam pružiti najbolje informacije i odrediti da li je predloženi program zaista za vas.

Kontaktirajte nas u vezi bilo koje teme, rado ćemo odgovoriti. Popunite formu ispod. Vaš FitPlaneta tim.